14 maj 2012

Mistrzowskie warsztaty z Karolem Okrasą

19 kwietnia miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych zorganizowanych przez firmę Hochland z Panem Karolem Okrasą na czele.Warsztaty odbyły się w hotelu Novatel ,muszę przyznać nie niesamowite wrażenia, wszystko było niezapomniane:) i długo zapamiętam te przeżycia.


  Świetne warsztaty i ciekawe wskazówki które inspirują do dalszych przygód kulinarnych.


 Podczas świetnej przygody mieliśmy okazję gotować prawdziwe specjały z 3 różnych kuchni świata: włoskiej ( należałam do tej grupy i według przepisu Pana Karola Okrasy przygotowaliśmy wraz z Kasią, Marleną i Panem Jackiem ..łosoś w chrupiącej panierce i picatę z kurczaka) kuchnię hiszpańską i marokańską.



Po warsztatach zostaliśmy zaproszeni na przepyszna kolacja do restauracji Plater by Okrasa w Warszawie , przy ul.Emilii Plater 49. Małże Św.Jakuba wyśmienite, sernik z koziego sera rozpływał się w ustach a policzki w sosie jarzębinowym zaskoczyły ciekawym smakiem:). Organizacja warsztatów przez markę Hochland na miano medalu:) dziękuje.









Brak komentarzy:

Prześlij komentarz